Punaherukkapiiras

Tai mikä tahansa marjapiirakka, mutta tällä kertaa oli aika hankkiutua eroon pakastimen pohjalle jääneestä purnukallisesta viimekesäisiä punaherukoita. Kuvassa piirakka muistuttaa tosin enemmän taikinan päälle lätkäistyä veristä sammakonkutua, mutta maku oli onneksi parempi. Tai mistäs minä tiedän, minkälainen gourmet-elämys edellämainittu sotku olisi.

Taikinana toimi mielikuvitukseton murotaikina, lämpöasteita uunissa 200 ja minuutteja parikymmentä.  Helppoa ja hyvää!

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥ ruoka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s