Suomen paras työpaikka

Kesätyö Accenturella huipentui eilen kesätyöläisten loppujuhliin Nuuksion Kattilassa. Töitä on toki jäljellä vielä elokuun loppuun, ja minulla ne jatkuvat vielä sen jälkeenkin osa-aikaisena. Eilen oli kuitenkin aika kerätä ahkerat kesikset yhteen viimeistä kertaa ja nauttia yhdessä loppukesän lämmöstä.

Ilta alkoi pienimuotoisella melontaopastuksella, joka tapahtui onneksi intiaanikanooteilla eikä kajakeilla. Minua ahdistaisi olla jumissa pienessä kolossa pressun alla, joten en ole kajakkiin ikinä uskaltautunut. Inkkarilla melonta oli kuitenkin varsin leppoisaa iltapäiväauringon häikäistessä silmiä. Kukaan ei tainnut molskahtaa kanootista veteenkään niin kuin muinoin leirikoulussa. Uimisen vuoro oli kuitenkin seuraavaksi -vesi oli lämmintä mutta virkistävää ja savu- sekä sähkösauna tarjosivat mukavasti lämpöä. Ah, tätä huolentonta elämää.

Vesileikkien jälkeen siirryimme kodalle, johon meille oli katettu pöydät nuotion ääreen. Pehmeällä porontaljalla istuskellen saimme nauttia vastaloimutetusta lohesta ja aivan taivaallisesta poronfileestä kanttarellikastikkeen kera. Iltaa siivittivät myös polveilevat keskustelut milloin mistäkin aiheesta -kun paikalla on pari kourallista konsultinalkuja ja juomatarjoilu pelaa, ei hiljaisia hetkiä juuri synny. Bussimatka takaisin keskustaan sujui epävireisen karaoken tahdissa silmien jo vähän lupatessa. Perillä meidät yllätti vielä U2:n konsertin päättymisen aikaansaama ihmisvyöry, mutta onneksi istumapaikkoja Otaniemen bussista vielä löytyi.

Täytyy vielä loppukaneetiksi todeta, että enpä voisi tyytyväisempi kesätyöpaikkavalintaani olla -kai sen jo otsikkokin kertoo, ettei paremmaksi juuri pääse.

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Suomen paras työpaikka

  1. Paluuviite: Maailman ihanin poikaystävä | Paulasydän

  2. Paluuviite: 2010 | Paulasydän

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s