Maailman ihanin poikaystävä

Sen lisäksi että työskentelen Suomen parhaassa työpaikassa ja olen itse täydellinen, minulla sattuu olemaan myös maailman ihanin poikaystävä. Poikaystävä ei halua blogiin kuvaansa ja nimenkin ajattelin suosiolla jättää pois. Parasta tehdä hänestä mahdollisimman hankalasti jäljitettävä, ettei kukaan vain yritä soluttauttua maailman ihanimman poikaystävän tyttöystäväksi. Tosin arvonimi ei ehkä olisi ansaittu, jos poikaystävä lähtisi häntä tyttöystävän blogin kautta lähestyvän kilpailijan matkaan.

Luvassa ei siis ole mitään suuria paljastuksia, mutta jos blogin idea on kertoa rakastamistani asioista, niin en kai voisi jättää kirjoittamatta siitä itseni jälkeen tärkeimmästä rakkausasiasta. Sitäpaitsi kun häätkin tuli jo mainittua, niin lienee syytä tehdä selväksi myös tahtomisen kohde. Papin edessä vuoden päästä seisomme siis minä ja 3,5 vuotta elämääni sulostuttanut oma loistavalla huumorintajulla, terävällä älyllä ja komealla ulkomuodolla varustettu herrasmies-romantikko-nörtti-teekkari-avomies-kihlattuni, emme esimerkiksi minä ja Bruce Willis (tyydyn ihailemaan häntä valkokankaalla) tai minä ja joku paksuista, lyhyistä ja karvaisista nuoruuden ihastuksistani.

Tällaiseen kirjoitukseen kai pitäisi kirjoittaa meidän rakastuneen ensisilmäyksellä tähtien välkkyessä silmissä ja tiukujen helistessä (Vai liittyvätkö nämä efektit sittenkin siihen, kun joku saa sarjakuvissa turpiinsa?). Todellisuudessa minä en edes muista ensitapaamistamme ja rakastunut tajusin olevani vasta parin kuukauden tiiviin ystävyyden jälkeen (siinä vaiheessa kaikki kaverimme olivat nähneet asian tilan jo viikkoja eikä seurustelumme tullut yllätyksenä kenellekään). Luultavasti koko universumi oli naureskellut partaansa jo alkuräjähdyksen hetkistä odotellessaan meidän kohtaavan toisemme. Sen verran syvältä tämä rakkaus kumpuaa.

PS. Bongaa bloggarin karkuteille lähtenyt jalka (joka tosin taitaa olla ennemminkin se asia, johon katse kuvassa ensimmäisenä kiinnittyy).

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Maailman ihanin poikaystävä

  1. Paluuviite: Rakkaus | Paulasydän

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s