Muhkukauluscollege

Tällä viikolla olen potenut vaaterakkautta oikein urakalla. First in first out -systeemillä mennään, eli pisimmän aikaa omistuksessani ollut ihanuusvaate pääsköön esittelyyn ensimmäisenä (itseasiassa kuvassa näkyy jo uudempikin rakkaudenkohde, mutta ei puututa siihen vielä). Vaatteissa minua kiehtovat mielenkiintoiset yksityiskohdat, se että vaate poikkeaa jollain tavalla tavanomaisesta. Rakkauteni muhkeisiin kauluksiin ja harmaaseen väriin saattoi myös jollakin tavalla edesauttaa sitä, että heti kyseisen collegen bongattuani kannoin sen hymy huulilla sovituskoppiin, kassalle ja kotiin.

Hupparin (miksi haluan koko ajan kutsua huputonta vaatetta huppariksi?) Collegen ostohetkellä säät olivat vielä helteiset, ja säiden viilennyttyä yritin pantata sitä kuuden vaatteen haastetta varten (Kyllä, päätin kokeilla. Tosin joudun ehkä erään vaatehankinnan takia lisäämään seitsemännen vaatteen listaani, mutta hankinnasta ja haasteesta lisää myöhemmin.), joten käyttökertoja on kertynyt vasta pari. Tänään kirpeä syysilma kuitenkin houkutteli uppoamaan pehmoisen puseron uumeniin. Enköhän viihdy siellä uumenissa syyskuun aikana ihan mainiosti parista lisäkäyttökerrasta huolimatta.

Muhkeakauluksinen ihanaiseni on merkkiä zoey m. (En halua laittaa pisteen perään pilkkua, mutta pilkuttomuuskin häiritsee. Tämä sulkumerkintä ehkä pelastaa tilanteen.), ja voisin hyvin omistaa koko merkille oman postauksen. Merkki rantautui Stockmannin Onewayhin (tai ainakin minun tietoisuuteeni) tänä keväänä, ja vaatekaapissani (tai lattialla matkalla pyykkikoriin) on jo ainakin kolme vaatekappaletta zoey ämmää. Onewayssa en enää juuri muiden merkkien vaatteita vilkuile, kun nämä ihanuudet on ainakin Tapiolassa sijoitettu sopivasti oven viereen. Harvoin mikään yksittäinen merkki saa minua innostumaan (harvoin ostan mitään, millä edes on merkki), mutta zoeyn suunnittelupöydässä istuu kyllä joku harvinaisen hyvällä maulla varustettu tyyppi.

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Muhkukauluscollege

  1. Paluuviite: Haasteet | Paulasydän

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s