Kiharat

Vaikka juuri pääsin paasaamasta luonnollisuuden puolesta, niin satunnainen hiusten kihartaminen on jotain, mitä en voi vastustaa (myönnän kerran sortuneeni jopa permanenttiin). Rakastan palavasti omia taipuisia hiuksiani, jotka lyhyinä sojottavat villisti ties minne ja pitkinä kihartuvat kauniisti latvoista. Aina välillä kuitenkin haaveilen luonnonkiharoista hiuksista, sellaisesta muhkeasta kiharapilvestä, jota ei latistaisi kaatosade eikä tuuli. Järkytyn aina kuullessani luonnonkiharat omaavan henkilön suoristavan hiuksiaan -miksi ihmeessä kukaan haluaisi eroon ihanasta kiharaisesta pehkostaan? Totuus taitaa kuitenkin olla, että luonnonkiharatkaan eivät suoraan sängystä noustessa näytä aina jumalaisen upeilta. Sitäpaitsi otsatukat ja kerrosleikkaukset näyttävät kunnon kikkarapäässä vähintäänkin oudoilta. Suorissakin hiuksissa taitaa siis olla puolensa -ja näissä minun sekasikiöissäni molempien hiuslaatujen hyvät puolet!

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Kiharat

 1. i'm lacking sanoo:

  Muistan kun lapsena kaverit aina jollain lailla ylpeili kun heilläpä on luonnonkiharat hiukset ja ilkku että ”sullapa ei oo” :D. Kyllähän se vähän harmitti kun itsellä oli jo silloin tylsät hiukset. Nykyään noi samat ihmiset sitten valittaa sitä kun hiukset on niin kiharat ja melkeen takkuset eikä niitä saa mitenkään laitettua :D. Ja just monet aina suoristaa niitä hiuksia.

  Kirjottelin tossa just pari postausta omasta hiuksista ja meinaa olla melkoinen hiuskriisi tällä hetkellä. Oottelen että noi ees jonkun verran kasvais, olis kiva laittaa ees jotkut loivat kiharat.

 2. paulahelena sanoo:

  Hih, ehkä lapsena niiden äidit on pitäny kiharat nätteinä ja hyväkuntosina ja vanhempana ei sit ite jaksakaan :D On kai se kihara hiuslaatu vähän sellanen vaikeesti hoidettava ja just rajottaa aika paljon hiusmalleja ja muuta. Ja suoran tukan saa kuitenki ehkä helpommin kiharalle ja vieläpä erilaisille kiharoille mielialan mukaan ku mitä kiharan saa suoraks. :)

  Tsemppiä sun hiuskriisin kanssa kamppailuun, ite alan olla jo voiton puolella ku vuos sit pätkäsemäni hiukset alkaa pikkuhiljaa lähestyä taas kivoja mittoja.

 3. Paula-Maija sanoo:

  Hih, olen juurikin tuollainen tukansuoristajakäkkäräpää :) Ainakin itsellä hiukset ovat kaukana jumalaisesta aamulla herätessä, jos ne ovat kiharana, joten elämää ja aamuja helpottaa huomattavasti se, että hiukset on jaksanut käsitellä edes semisuoraksi! Ja totta myös sekin, että kiharoihin hiuksiin on todella vaikea soveltaa mitään trendikkäitä leikkauksia ja muutenkin vaihtoehdot ovat jotakuinkin seuraavat: lyhyt, pitkä, auki tai kiinni :) Vaikka tuskailenkin paksun luonnonkiharan tukkani kanssa, joka kerta, kun kampaajani ehdottaa suoristuspermanenttia, takerrun kiharapehkooni kuin hukkuva pelastusrenkaaseen enkä missään nimessä luopuisi tästä ihastuttavan vihastuttavasta hiuslaadusta :)

 4. paulahelena sanoo:

  Haha :) Ehkä tää taipuisa hius on ihan hyvä vaihtoehto, hiukset saa ite päättää haluavatko olla suoremmat vai kiharaisemmat :D joskus olis toisaalta jännä kokeilla semmosta ihan piikkisuoraakin, ikinä en oo nimittäin hiuksiani suoristanut. Aika moni taipuisatukkainenkin kaveri kyllä tuppaa sitä tekemään jatkuvasti, sitä en varsinkaan ymmärrä ku musta se taipuisuus tuo just kivasti eloa ja persoonallisuutta hiuksiin :) Mut onhan ne suorat hiukset ehkä helpompi saada ojennukseen, näillä mun versioilla ku tuppaa olemaan aika vahva oma tahto :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s