Eilinen

Jokseenkin täydellinen lauantaipäivä piti sisällään

Reilun tunnin mittaisen lenkin Keilaniemen ja Otsolahden ympäri. Rakastan Keilaniemen venelaitureiden ja modernien toimistorakennusten ohi kulkevaa rantareittiä. Auringon helottaessa siniseltä taivaalta voisi kuvitella lenkkeilevänsä vaikka Sydneyssä tai jossain muussa urbaanissa rantakaupungissa koti-Suomen (kummallinen kirjoitusasu, mutta Kotuksen ohjeiden mukainen) sijasta.

Spontaanin retken Heurekaan poikaystävän kanssa. Heureka on ehdottomasti yksi lempikohteitani pääkaupunkiseudulla, olen pienestä pitäen viettänyt kesiäni tiedeleireillä, ja edelleen erilaiset vimpaimet jaksavat innostaa yhtä paljon kuin silloin. Liian aikaisen sulkemisajan (vai liian myöhäisen heräämisen?) vuoksi emme ehtineet ihan kaikkia osastoja edes kiertää, mutta onneksi päänäyttelyn kohteet osaakin jo melkein ulkoa.

Herkullisen illallisen nepalilaisessa Satkar-ravintolassa. Innostuimme kumpikin ottamaan Satkar Menun, ja mausteisilla kanapaloilla, tulisella lammaspadalla, naan-leivällä, maukkailla kastikkeilla ja makealla jogurtilla herkuteltuamme kierimme mahat pinkeinä bussiin. Ruokapaikan sijainti oli onneksi taktisesti Kampin bussiterminaalin vieressä, koska pidemmälle emme olisi ehkä selvinneet.

Kaiken kruunasi tietysti eilisen upea syyssää, josta ei paljon sää paremmaksi muutu. Täyttä rakkautta koko päivä!

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Eilinen

  1. Paluuviite: Turistina Helsingissä palloilu | Paulasydän

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s