Ben & Jerry’s

Tämä rakkaus on ansaittu osittain tarjoamalla ilmaista jäätelöä, mutta mielipiteet ovat omiani eikä kukaan pakottanut minua kirjoittamaan tätä. Minulla kävi keväällä mahtava tuuri, ja pääsin Ben & Jerry’s -jäätelöiden koemaistajaksi Facebookissa järjestetyn arvonnan kautta. Sain tuolloin maisteltavakseni kahta erilaista purkkijätskiä ja lisäksi pari yksittäispakattua jädeä, ja tällaisena jäätelösyöppönä olin saaliistani enemmän kuin fiiliksissä. Voitte kuvitella, kuinka paljon innostuin saadessani pari päivää sitten sähköpostia, jossa kerrottiin minulle olevan luvassa vielä lisää maisteltavaa. Yksi lempitötterömauistani, Caramel Chew Chew, on näköjään tänä syksynä saatavissa myös purkissa -hurraa!

Purnukka saapui tänään puolilta päivin, ja äskeisen tv-hömpän parissa purkki ja lusikka kourassa vietetyn session jälkeen siitä on jäljellä alle puolet, kuten kuvasta näkyy. Ei välttämättä ollut ihan tämän viikon mahdollisimman tuoretta, lisäaineetonta, puhdasta, raikasta, vähäsuolaista, vähäsokerista ja vähärasvaista ravintoa sisältävän ruokavaliokokeiluni mukaista mättää mahaansa lusikkakaupalla sokeria ja rasvaa, mutta suotakoon se, kun eräs tietty aika kuukaudestakin iski juuri päälle (varsin täydellinen ajoitus B&J:n porukoilla kyllä).

Iso sydän Ben & Jerry’s Finlandille siitä, että tällainen koemaistelu on mahdollista, ja vielä isompi sydän Benille ja Jerrylle siitä, että heidän nimikkojäätelönsä nyt vain sattuvat olemaan tosi hyviä.

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥ ruoka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s