Otsatukkaletti

Siitä lähtien kun ensimmäistä kertaa näin Jennin ihanan letin, joka tytön uusimmassakin postauksessa esiintyy, olen haikaillut samanlaisen perään. Ahkeran harjoittelun tuloksena olen lopulta onnistunut hiomaan letintekotaitoni sellaiselle tasolle, että kärsivällisyydellä, tuurilla ja planeettojen ollessa oikeassa asennossa saatan onnistua taikomaan hiuksiini siedettävän lettikyhäelmän. Otsatukkalettien lisäksi olen kokeillut jos minkälaisia versioita ranskanleteistä oikeinpäin ja nurinpäin ja ties miten päin, edestä taakse ja takaa eteen ja oikealle ja vasemmalle. Tavoitteenani olisi tuleviin häihinkin saada mahdollisesti jonkinlainen lettikampaus, joten treenattavaa riittää.

Voitettuani liput Voicen Muotiviikoille ja luettuani maininnan siellä tehtävistä pikakampauksista, tajusin hetkeni koittaneen -voisin pyytää ammattilaiselta jonkinlaista lettiunelmaa pehkooni! Pyyntöni kiharoita ja letti ei ihan toteutunut, mutta letistä tuli joka tapauksessa täydellinen. Kuvassa lettirakkauteni tosin esiintyy yhden nukutun yön jälkeen eikä kuvaajan tähtäystaidoissakaan ole kehumista, mutta vakuutuin kyllä entisestään siitä, että hääkampaukseksikin moinen voisi olla erittäin potentiaalinen (ehkäpä sillä kertaa niiden kiharoiden kanssa). Sorminäppäryyden harjoittaminen siis jatkuu.

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Otsatukkaletti

 1. HEluna the häähullu sanoo:

  Kiitos kun jaoit lettivinkin!

  Tarkoititko häillä omia häitäsi vai?
  Siis kysymykseni: aiotko tehdä omiin häihisi itse kampauksen?

  Ois muutenki kiva kuulla mitä kaikkia juttuja olet jo häihisi suunnitellut :)

  Lettikampaukset häissä on mun mielestä aivan ihania! paljon kivempia ku joku hirveän sliipattu nuttura tai jotain sinne päin :D

 2. paulahelena sanoo:

  Eipä kestä :)

  Ja tosiaan omista häistä oli kyse, vuoden päästä tosin vasta niitä vietetään eli ainakin on aikaa harjotella vielä letin tekoa :D Voi kyllä olla, että nakitan kampaushomman äipälle tai jollekin käsistään kätevälle kaverille, mutta tarkotus kun ei oo just mitään sliipattua nutturaviritystä hankkia, niin ite tekeminenkin on ihan varteenotettava vaihtoehto.

  Häistä tulee varmasti paljonkin juttua täällä vielä näkymään, mut luultavasti vasta sit vähän lähempänä h-hetkeä kun valmistelut on ajankohtasempia :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s