Ylipolvensaappaat

Sain vihdoinkin siirrettyä koneelle kameraani kertyneet rakkauskuvat taannoiselta aamukävelyltä, joten luvassa on luultavasti hehkutusta ainakin upeista syysmaisemista, aamuauringosta, mereltä puhaltavasta tuulesta ja muusta mukavasta. Tai sitten rikon blogin sääntöjä ja lisään yhteen postaukseen monta kuvaa. (Se on kyllä sen verran radikaali ajatus, että tyydyn ehkä tekemään karsintaa rankalla kädellä ja postaamaan vain parista sopivasta aiheesta. Tai ehkä säästelen kuvia ja yllätän teidät talven keskellä syksyfiilistelyllä.) Nyt voidaan kuitenkin keskittyä ihailemaan maailman helpoimpia ja mukavimpia kenkiä, joista sattumoisin löytyi edustava otos maisema- ja pärstäkuvien joukosta.

Kuvan nahkaiset ja pehmoisella vuorella varustetut, juuri ja juuri polven yli yltävät saappaat hankin vuosi sitten ylipolvensaapasbuumin vallitessa. Metsästin omia yksilöitäni kissojen ja koirien kanssa, kunnes tärppäsi. Jokseenkin täydelliset saappaat löysivät tiensä jalkoihini lopulta niinkin fiinistä kenkäkaupasta kuin Anttila. Jos nyt saisin valita, toivoisin saappaiden varsien olevan vielä aavistuksen pidemmät ja ehdottomasti kapeammat, koska nämä nykyiset valahtavat helposti ruttuun polven alapuolelle, ja jalan ja saappaan väliin jäävä rako näyttää hölmöltä. Toisaalta löysien varsien etu on muunneltavuus -varsia voi taittaa haluamansa määrän alaspäin ja/tai rutata tarkoituksella matalammiksi. Lisäksi saappaat on helppo sujauttaa jalkaan ja alle mahtuu tarvittaessa leveämpikin lahje.

Ehkäpä seuraava ostos saapasrintamalla voisi olla tuo kuvailemani pidempi ja kapeampi malli tumman- tai jopa konjakinruskeana. Sirot saappaat näyttäisivät upealta hameen, shortsien tai mekon kanssa tai pillihousujen päälle vedettynä. Harmi vain, että siinä vaiheessa kun raaskin täydentää kenkävalikoimaani lähes samanlaisella parilla kuin jo omistamani saappaat, on ylipolvensaappaiden kulta-aika luultavasti painunut syvälle unholaan.

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Ylipolvensaappaat

  1. Paluuviite: Saappaan alta kurkkivat pitsisukat | Paulasydän

  2. Paluuviite: Kengät | Paulasydän

  3. Paluuviite: Uudet saappaat | Paulasydän

  4. Paluuviite: Mokailupäivä | Paulasydän

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s