Lumi

Luulin jo WordPressin estäneen isojen kirjainten käyttämisen otsikossa, mutta syy taisikin olla aamupöpperössä näppäimistölle kaatamassani vesikannullisessa (jossa onneksi oli vain pohjat jäljellä). Harvinaisen ärsyttävää, kun toinen shift-nappulani on jo pitkään toiminut ainoastaan rajulla voimalla ja pyhällä hengellä. Näppäimistöni on onneksi sen verran muinainen, että poikaystävä meinaa purskahtaa nauruun joka kerta sen nähdessään, joten ehkäpä sen voisi jopa uusia.

Harva asia saa minut huudahtamaan ääneen ihastuksesta, mutta lumen yllättäen täyttämä maisema ikkunan takana aamulla ulos vilkaistessa on ehdottomasti yksi niistä. Olin kyllä ehtinyt jo hieman spoilaantua myöhään venyneen uuden asunnon (jep, tämä on se mainitsemani suuri mullistus) puunauksen seurauksena, mutta en ollut villeimmissä unelmissanikaan osannut kuvitella illan hennon lumipeitteen muuttuvan yön aikana valtavaksi lumimassaksi ja mahtavaksi pyryksi. Loskaksihan se lumi eilisen aikana suureksi osaksi muuttui, mutta onneksi jotain jäi vielä maahankin. Talven tulossa parasta on ehdottomasti lumi, mutta kovimpia pakkasia ottaisin mieluiten vain muutamaksi päiväksi. Tosin jos onnistuisin vihdoin tänä talvena löytämään täydellisen kelsiturkin, olisivat paukkupakkasetkin tervetulleita.

PS. Kuva on taannoisen marraskuun alun lumipyryn aikana otettu, koska en saanut eilisestä satumaisemasta kuvaa ennen kuin maassa oli enemmän ruskeaa mössöä kuin valkoista höttöä.

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s