Pilvivuoristo

Aika moni on viimeaikoina tituleerannut itseään maailman huonoimmaksi bloggaajaksi, joten minun lienee syytä nimetä itseni vähintäänkin maailmankaikkeuden huonoimmaksi. Välillä sitä vain sattuu muu elämä pitämään sen verran kiireisenä tai muuten vain kiinnostamaan enemmän kuin postausten näpyttely, että nämä hommat jäävät sivummalle. Mutta eipä hätiä mitiä (Mitiä? Ihanko oikeasti se on mitiä?), itsellenihän minä tätä teen

Rakkausjuttuja on ehtinyt näiden parin viikon aikana kertyä lukuisia (muunmuassa sellainen pikkujuttu kuin uusi koti), mutta aloitetaanpa tästä. Tässä taannoin töistä kotiin bussin kyydissä matkatessani satuin vilkaisemaan ikkunasta ulos: kas, aurinko laskee kauniisti vuorten taa… wait what? Mistä lähtien Suomessa on ollut vuoria? No, pilviähän ne, ja tarinakin alkoi oikeasti jo aamulla ensimmäistä kertaa huomatessani mahtavat pilvimuodostelmat horisontissa. Silloin istuin väärällä puolella bussia, joten paluumatkaa varten asemoin itseni huolellisesti oikeaan (joka kylläkin oli vasen mutta ei väärä) reunaan ja pistin peukut pystyyn vuoristomaiseman säilymisen puolesta. Olihan se säilynyt, ja kuvankin sain muutaman harhalaukauksen jälkeen onnistumaan (ei ole muuten helppoa kuvata liikkuvan bussin ikkunasta maisemia iltapäiväruuhkassa varsinkaan, kun maiseman ja oman bussisi kaistan välissäkin on bussikaista).

Palataan niihin muihin rakkautta herättäneisiin asioihin joskus, mutta tiedättepähän nyt ainakin, että minussa henki vielä pihisee eikä talven kylmyys ole jäädyttänyt sydäntäni ihan kokonaan.

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s