Oikopolut

En ole aikaisesta lumentulosta huolimatta tänä talvena vielä päässyt kunnolla hangessa telmimään. Ihan uuden kodin vieressä olisi huima pulkkamäkikin, mutta koko alkutalven kestänyt flunssanpoikanen on estänyt ulkosalla riehumisen aika tehokkaasti. Lähimmäksi lumileikkejä pääsin tuossa pari päivää sitten jäädessäni vanhingossa väärällä pysäkillä bussista.

Päätin olla reipas ja kävellä kilometrin matkan Länsiväylän varresta, kun kerran kotiovelle tuovan bussin lähtöön oli vielä vartti ja kauemmas jäävä bussi lähti heti. Enkös minä kuitenkin bussissa istuessani autuaasti unohtanut, ettei kyseessä olekaan se oma kotibussi, ja säikähdyksissäni asian havaittuani pimputin sitten stopnappia saman tien. Harmi vain, että tuo havainto sattui ajoittumaan yhtä pysäkkiä liian aikaisin (vieläpä paikassa, joka minun kaiken järjen mukaan pitäisi tunnistaa varsin hyvin, kun kuitenkin sen ohi olen Otaniemeen matkatessani huristellut bussissa kerran jos toisenkin). Ei kai siinä, jalkaa toisen eteen ja tarpomaan. Kun vastaan tuli vaaaaaltavan pitkältä kiertävä kävelytie, totesin että minähän en yhtään ylimääräistä metriä ainakaan kävele, ja hyppäsin lumihangen peittämälle pientareelle. Painelin siinä sitten puoliliukua polvensyvyisissä kinoksissa mäkeä alas ja päädyin kuin päädyinkin suhteellisen vanhingoittumattomana takaisin auratulle jalkakäytävälle (myös kengät voivat hyvin!). Säästinpähän ainakin minuutin ja monta askelta!

Bussihairahdukseni ansiosta pääsin myös nauttimaan mahtavasta äänimaisemasta Karhusaaren ja Westendin välisellä pätkällä -merituuli suhisi ja ulvoi korvissa kuin talvisessa muumijaksossa konsanaan! Onneksi oli karvahattu korvia lämmittämässä. (Tuntuu hieman hassulta linkittää parin postauksen takaisia juttuja, jotka vielä näkyvät samalla sivulla, mutta toisaalta joku olisi voinut kyseisen kirjoituksen missata postausryöppyni ansiosta. Ehkäpä pidän kiinni periaatepäätöksestäni ja linkitän kaikki juuri edellistä postausta aiemmin käsitelleet asiat. Eihän kenenkään pakko ole sitä linkkiä klikata, jos muistaa muutenkin, mistä on kyse.)

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s