Portaat (ja vähän asukin)

Näiden kuvien näpsimisen seurauksena myöhästyin bussista ja melkein tankotanssitunniltakin, mutta onneksi ehdin kuitenkin ajoissa perille ja kuvistakin tuli ihan hauskoja. Ja kyllä, kuvien määrään on tällä kertaa syynä puhdas turhamaisuus. (Olisihan se pitänyt arvata, mihin säännöstä luopuminen johtaa.)

Tykästyin kovasti tuohon kaupunkireissua varten päälleni kiskomaan asuun, joka lopulta ehti myöhästelyjen ansiosta (asuun pukeutuminen aiheutti jo yhden bussin missaamisen) olla päälläni ainoastaan matkalla treeneihin. Tähän kokonaisuuteen kuitenkin taatusti palataan vielä! Extrarakkaudet tuolle CTRL:n petrolinsiniselle neuleelle, johon on ihana hukkua mutta joka muhkeudestaan huolimatta ei tuo minulle kymmentä lisäkiloa (paitsi yhdessä poistetussa otoksessa).

Ja sitten postauksen pääaiheeseen otsikon perusteella. Olen hehkuttanut asuntomme parvelle johtavia portaita jo aiemminkin kiinnostavana kuvaustaustana, mutta nyt vasta otin portaat todenteolla käyttöön. Ja nehän muuten toimivat! Askelmien kapeus ja portaiden jyrkkyys tuotti mallille hieman ongelmia tietyissä asennoissa, mutta onneksi tasapaino säilyi suunnilleen itselaukaisimen napsahdukseen asti. Sopivasti alkuverryttelyä treeneihinkin tuo kameran ja kuvauspaikan välillä kipittäminen! ;)

PS. Toivottavasti tästä ei tullut ihan älyttömän hitaasti lataava setti, minä kun en ikinä jaksa pienentää kuvia ennen niiden iskemistä tänne…

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s