Eilisen asu

Koska eilisen asu kuulostaa paremmalta kuin toissapäivän asu, niin lykätään nyt sitten tämäkin tänne jo nyt.

Kaksi täydellistä asua putkeen? Minulla? Ennenkuulumatonta! Mutta totta se on -melkein uskaltaisin jopa väittää vihdoin saaneeni vaatekaappini siihen uskoon, että sieltä löytyy aina jotain mieleistä päällepantavaa. (Ellei sitten pyykinpesusta satu olemaan aivan liian kauan. Mikä muuten pian uhkaa olla tilanne.)

Eiliseen asuun sain ympättyä (kiitos hihoina toimivien säärystimien!) sekä hiljattain hankkimani rakkausmekon, jonka käyttöä olen kuitenkin vielä hieman arastellut, että murheenkryyni-karvaliivini, johon en oikein osaa suhtautua. Haluaisin pitää tuosta pehmoisesta karvakasasta ja haluaisin yhdistellä sitä toinen toistaan häikäisevämpiin asukokonaisuuksiin, mutta yleensä päädyn se päälläni vain näyttämään paksulta hylkeenmetsästäjältä. Olin jo aikeissa luopua moisesta ärsytysvaatteesta kokonaan, mutta tämän asun jälkeen en ole enää yhtään niin varma. Ehkä se ansaitsee vielä mahdollisuuden?

PS. Terkut noille viimeisen kuvan töpösäärille. Voisiko osa reisieni pituudesta vaikka valahtaa jotenkin polven alapuolelle, kiitos?

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s