Tankotanssi

Olen säästellyt tätä aihetta, koska minulla ei ole ollut kuvia itsestäni temppuilemassa tangolla. Viikko sitten olin kuitenkin sen verran ajoissa ennen treenejä paikalla, että sain näpsittyä itselaukaisimella muutaman otoksen. En minä näissä mitään kovin hienoa tee kun kerran vaatteetkin ovat päällä, mutta onpahan edes jotakin.

Aloitin harrastukseni 2,5 vuotta (?) sitten Facebookin innostamana. Näin kaverin kaverista kuvan tankotanssivermeissä, ja kun vielä sivupalkkiinkin sattui mainos Tamperelaisesta tankotanssikoulusta, niin meikätyttö pisti googlen laulamaan ja löysi Kampista Rock The Polen. Ihastuin lajiin samantien, mutta muiden harrastusten ja koulujuttujen täyttämän kalenterin vuoksi ehdin käydä tunneilla vain satunnaisesti.

Kesällä 2009 innostukseni alkoi hieman hiipua, RTP:ltä katosivat suosikkiopettajani ja treenaustahtini muuttui entistä satunnaisemmaksi. Sitten kuulin työkaveriltani Pasilaan perustetusta Pole4Fit-tankotanssikoulusta. Löysin vanhat lempiopettajani uuden koulun nettisivuilta ja päätin käydä testaamassa paikan hankalammasta sijainnista huolimatta.

Myös Pole4Fitillä treenitahtini oli aluksi melko harva. Kävin ykköstason tekniikkatunneilla välillä kerran viikossa, välillä taukoa saattoi olla kuukausikin. Vuosi sitten tarkoitukseni oli vihdoinkin alkaa panostaa tankotanssiin täysillä, mutta sitten ilmoittauduin kickboxingin alkeiskurssille eikä kolmien viikkotreenien jälkeen tankoilulle enää ollutkaan aikaa. Viime kesän tienoilla (miten voi olla näin huono muisti?!?) taisin uskaltautua ensimmäistä kertaa kokeilemaan taitojani kakkostason tunnilla, ja syksyn myötä tulivat tutuiksi myös spinni-, coreo- ja pilatestunnit. Tankotanssin SM-kisoissa ihailin vielä suu auki kilpailijoiden kykyjä, mutta loppusyksystä aloin huomata itsekin osaavani jo aika paljon. Esiinnyinpä jopa järjestämilläni sitseilläkin marraskuussa enkä ollenkaan huonosti!

Joulukuussa hankin lopulta jäsenyyden koululle, kun sattui loistava tarjous vastaan. Nyt olenkin sitten treenaillut ahkerasti pari kolme kertaa viikossa, ja rakkaus tankotanssia kohtaan senkuin syvenee. Jos en opiskelisi, kävisi töissä ja harrastaisi kahta muutakin asiaa, niin saattaisin jopa pyrkiä koulumme edustusryhmään. Joka tapauksessa halu oppia on kova ja mielessä siintävät mahdolliset esiintymisetkin… Ehkäpä minut vielä joskus nähdään siellä SM-kisoissa muuallakin kuin yleisössä (esimerkiksi putsaamassa tankoa kilpailijoita varten)?

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s