Kiitos 2058-2059.

Huhhuh. Takana on aivan huikea viikonloppu ensin killan ystävänpäiväsitseillä ja sitten ruotsinlaivalla, mutta syy siihen, että raportoin asiasta vasta nyt, on vähän vähemmän huikea: onnistuin tiistai-iltana rikkomaan 15 vuotta kestäneen oksentamattomuusputkeni kerralla vähän komeammin, ja viimeiset pari päivää ovat kuluneet lähinnä unten mailla. Onneksi mahatauti vaihtui sentään ripeästi jäätäväksi kurkkukivuksi ja yleiseksi tukkoisuudeksi, vaikka positiivisena asiana voidaankin todeta lapsuuden yrjöämiskammon haihtuminen. (En silti voi ymmärtää, miten kukaan ajautuu sairastamaan bulimiaa. Kuka haluaa oksentaa vapaaehtoisesti?)

Mutta nyt niihin iloisempiin tunnelmiin. Kuvat eivät tosin tämän reissun tunnelmaa pysty millään tavalla välittämään, mutta onpahan edes muutama kiva otos minusta. Oman pokkarin näpsäisyt kalpenivat järkkärikuvien seurassa, joten kuvat on lainattu mahtavilta reissutovereilta, kiitos niistä! (Ja kiitos myöskin mitä parhaimmasta seurasta, loistoreissu muruset!)

Reissu piti sisällään saunomista kuusistaan noin neljälle hengelle mitoitetussa yksityissaunassa, poreammeessa rentoutumista, räsytwisteriä (tällä porukalla siltä ei voi välttyä), sitsaamista hytissä, juomamaistiaisia, kuubalaisia rytmejä, kiivaita keskusteluja niin perinnönjaosta kuin kristinuskosta, laivan herkkuaamupaloista nauttimista, spontaanin excursion Riksdageniin, härskiä läppää, vielä härskimpää läppää, vähän vähemmän härskiä läppää, seksuaalisia fantasioita kanssamatkustajista ja paljon mahtavia hetkiä loistoseurassa. Kiitos ASh08. Kiitos Che Guevara. Kiitos 2058-2059.

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Kiitos 2058-2059.

  1. Hanna sanoo:

    Hmm, näytät jotenkin ihanan onnelliselta nuissa kuvissa:)

  2. Paluuviite: 2011 «

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s