Uudet kokkailukokemukset

Minulla oli jo pitkään ollut visio lohifileestä pinaattiperunamuussin kera, ja jokin aika sitten päätin sen vihdoinkin toteuttaa. Stockan Herkun kalatiskillä silmäni osuivat kuitenkin edullisiin kuhiin, jotka olivat vieläpä hieman lohta tuoreempia. Ja siitä se ajatus sitten lähti.

Tuollainen möllykkä päätyi kanssani kotiin. Vähän tuota katsoessa hirvitti, että mitä sitä onkaan tullut tehtyä, mutta pienen googlettelun jälkeen aloin mielenkiinnolla hommiin. Suolistuksen oli joku jo harmikseni tehnyt puolestani, mutta fileoinnissa sitä haastetta riittikin sitten ihan tarpeeksi.

Näillä rääpäleillä tuskin olisi Top Chefiä voitettu, mutta ihan hyvä saavutus ensikertalaiselta kuitenkin!

Ylimääräistä tavaraa jäi ihan luvattoman paljon, mutta näppäränä tyttönä keittelin niistä kunnon kalaliemen pakkaseen ja rapsuttelin vielä keitetyistä perkeistä lihat talteen. Enää pitäisi keksiä, mitä siitä liemestä väsää sen jälkeen, kun sitä ei enää kehtaa säilöä pakastimessa.

Valmis annos näytti tältä ja maistui herkulliselta, vaikka kalat ottivatkin vähän makua pannulla viimeksi kärtsätyistä makkaroista… Ainiin, muussiakin jäi pakkaseen vielä purnukallinen, namskis!

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥ ruoka. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s