Maailman parhaat vanhemmat

Päivä 1 – Esittele itsesi Päivä 2 – Eka rakkaus Päivä 3 – Minun vanhempani Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään Päivä 5 – Mitä on rakkaus? Päivä 6 – Minun päiväni Päivä 7 – Paras ystäväni Päivä 8 – Se hetki Päivä 9 – Uskoni Päivä 10 – Päivän asu Päivä 11 – Sisarukseni Päivä 12 – Käsilaukussani Päivä 13 – Tällä viikolla Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään? Päivä 15 – Unelmani Päivä 16 – Eka suudelmani Päivä 17 – Mieleisin muistoni Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni Päivä 19 – Kaduttaa Päivä 20 – Tässä kuussa Päivä 21 – Toinen hetki Päivä 22 – Tämä järkyttää minua Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään Päivä 25 – Ensimmäinen Päivä 26 – Pelkään Päivä 27 – Suosikkipaikkani Päivä 28 – Ikävöin Päivä 29 – Tähän pyrin Päivä 30 – Soittolistallani Päivä 31 – Viimeinen hetki

18. helmikuuta vuonna 1987 syntyi pikkuinen Paula ilahduttamaan kahta nuorta diplomi-insinööriä. Ja kävipä niin mukavasti Paulankin kannalta, että nämä kaksi tuoretta vanhempaa sattuivat olemaan uudessa tehtävässään aivan loistavia. Ainakin, jos ei oteta huomioon sitä, että perheen uusi tulokas unohtui kerran nuorelta parilta vaunuineen ruokakauppaan.

Vanhempiensa hellässä huomassa Paula oppi arvostamaan herkullista kotiruokaa, rehellisyyttä, oikeudenmukaisuutta, kulttuurielämyksiä, matkailua ja teekkareita. Geeniperimän ja kotikasvatuksen mukana Paulaan tarttui aimo annos älykkyyttä ja lahjakkuutta monella saralla. Valitettavasti musikaalisuutta ei hyvä haltijatarkummikaan onnistunut ujuttamaan mukaan pakettiin.

Paula kasvoi turvallisessa ja rakastavassa ilmapiirissä, jossa sai näyttää tunteensa ja puhua kaikesta. Tunteenpurkaukset olivat välillä rajujakin, kun kolmen temperamenttisen perheenjäsenen ajatukset eivät täysin kohdanneet. Onneksi jumiin jääneen oven saa auki sorkkaraudalla, rikkoutuneita hiusharjoja voi ostaa uusia ja tomaatintaimet vain karaistuvat pienistä kolhuista.

Paula ei saanut sisaruksia omista ja vanhempiensa toiveista huolimatta, mutta kenties juuri siksi tämä kolmikko on niin läheinen. On jopa vähän haikeaa, että saman katon alla vietetyt vuodet ovat ainiaaksi takana päin. Poikaystävän kanssa ei tule laulettua nettikaraokea yömyöhään, väiteltyä suomirock-biisien sanoista tai tuijotettua silmä kovana mäkihyppyä telkkarista. Onneksi vanhemmat asuvat kuitenkin lähellä ja kylässä tulee täydestä kalenterista huolimatta käytyä edes melko usein.

Ainoa huono puoli vanhempien täydellisyydessä on pelko siitä, ettei itse yllä samalle tasolle omien lastensa kanssa. Lohduttavaa on, että ainakin lapset saavat maailman parhaat isovanhemmat!

Ja koska vanhempani kuitenkin lukevat tämän, niin: Kiitos, ootte parhaita! <3

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥ haasteet, Paula ♥ ihmiset. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Maailman parhaat vanhemmat

  1. Paluuviite: Rakkaus | Paulasydän

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s