Sunnuntai

Päivä 1 – Esittele itsesi Päivä 2 – Eka rakkaus Päivä 3 – Minun vanhempani Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään Päivä 5 – Mitä on rakkaus? Päivä 6 – Minun päiväni Päivä 7 – Paras ystäväni Päivä 8 – Se hetki Päivä 9 – Uskoni Päivä 10 – Päivän asu Päivä 11 – Sisarukseni Päivä 12 – Käsilaukussani Päivä 13 – Tällä viikolla Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään? Päivä 15 – Unelmani Päivä 16 – Eka suudelmani Päivä 17 – Mieleisin muistoni Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni Päivä 19 – Kaduttaa Päivä 20 – Tässä kuussa Päivä 21 – Toinen hetki Päivä 22 – Tämä järkyttää minua Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään Päivä 25 – Ensimmäinen Päivä 26 – Pelkään Päivä 27 – Suosikkipaikkani Päivä 28 – Ikävöin Päivä 29 – Tähän pyrin Päivä 30 – Soittolistallani Päivä 31 – Viimeinen hetki

Tällaiset tehtävät ovat hankalia, koska päivän tekemisistä ei oikein voi kertoa ennenkuin ne on suoritettu, ja jos se sattuu olemaan myöhään illalla, ei enää jaksa asettua blogin ääreen. Siispä kirjoitan päivästä kuusi vasta tänään. Ei sillä, että eilen mitään erityisen ihmeellistä olisi tapahtunut.

Aamupäivä meni lähinnä näissä merkeissä:

Python-kurssista on eilisen aherruksen ansiosta plakkarissa täydet pisteet jokaiselta tehtäväkierrokselta, mutta biosensorien kudosyhteensopivuuteen paneutuminen jatkuu intensiivisesti vielä tämän viikon. Aiheen rajaaminen ja relevantin informaation etsiminen on ollut jotenkin erityisen vaikeaa, mutta toivotaan lopputuloksen olevan luennoitsijalle mieleen.

Loppupäivä sujuikin sitten näin:

Ja näin:

Kävimme poikaystävän kanssa Ison Omenan Wok Upissa syömässä (joskin kuva on edelliseltä omppureissultani), minkä jälkeen suunnistin loppuillaksi teatteritreeneihin. Rakastan sitä, jos (pikaruoka)ravintolassa saa jotenkin tuunata tai personoida annostaan, joten Wok Up on minulle täydellinen syömäpaikka. Treenitkin valoivat hieman uskoa siihen, että esityksestä saattaa jopa tulla jotain, vaikka meillä onkin enää vain pari hassua kertaa aikaa harjoitella.

Kokonaisuudessaan varsin rattoisa ja aikaansaava sunnuntai!

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥ haasteet, Paula ♥ kulttuuri, Paula ♥ opiskelu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s