Ensisuudelmat

Päivä 1 – Esittele itsesi Päivä 2 – Eka rakkaus Päivä 3 – Minun vanhempani Päivä 4 – Tätä olen syönyt tänään Päivä 5 – Mitä on rakkaus? Päivä 6 – Minun päiväni Päivä 7 – Paras ystäväni Päivä 8 – Se hetki Päivä 9 – Uskoni Päivä 10 – Päivän asu Päivä 11 – Sisarukseni Päivä 12 – Käsilaukussani Päivä 13 – Tällä viikolla Päivä 14 – Mitä minulla oli päällä tänään? Päivä 15 – Unelmani Päivä 16 – Eka suudelmani Päivä 17 – Mieleisin muistoni Päivä 18 – Mieleisin syntymäpäiväni Päivä 19 – Kaduttaa Päivä 20 – Tässä kuussa Päivä 21 – Toinen hetki Päivä 22 – Tämä järkyttää minua Päivä 23 – Tämä saa minut voimaan paremmin Päivä 24 – Tämä saa minut itkemään Päivä 25 – Ensimmäinen Päivä 26 – Pelkään Päivä 27 – Suosikkipaikkani Päivä 28 – Ikävöin Päivä 29 – Tähän pyrin Päivä 30 – Soittolistallani Päivä 31 – Viimeinen hetki

Jos päiväkodin keinussa moiskautettuja tyttöpusuja ei lasketa, koin ihan ensimmäisen suudelmani 17-vuotiaana kielikurssilla Saksassa. Silmäpeli baarissa paikallisen saksanturkkilaisen Mesutin kanssa tuotti tulosta, ja pian jo tanssimme yhdessä, sitten suutelimme… Olin itseasiassa yllättynyt, kuinka helppoa ja miellyttävää se oli -minä kun luulin, että toisen ihmisen limainen kieli suussa tuntuisi vähintäänkin vastenmieliseltä. Mesutilla taisivat loppujen lopuksi olla muut asiat mielessä kuin romantiikannälkäisellä kielikurssilaisella, joka olisi parin viikon kurssin jälkeen ollut miltei valmis muuttamaan Saksaan tuon hurmurin vaimoksi, mutta pienistä kommelluksista huolimatta kokemisen arvoinen lomaromanssi (ensimmäinen ja ainoa laatuaan).

Täysi-ikäistymistä seurasi oikea ensisuudelmien vuosi, kun käynnistimme lukiokavereideni kanssa kerää 80-luku täyteen -kisan. Baarireissut menivät tuolloin aina samalla kaavalla: 1. Etsi söpö poika. 2. Kiinnitä pojan huomio. 3. Tanssi. 4. Nuole. 5. Muista tarkistaa syntymävuosi. Minä kun en edes ryyppää, niin baariin tuli tosiaan lähdettyä ihan vain sen nuolemisen takia. Huhhuh, onneksi sinkkuvuodet ovat takanapäin. Olin kisassa varsin hyvissä asemissa, kunnes…

…työkaverini meni ihastumaan minuun, mistä seurasi 9 kuukautta epämääräistä vehtailua, jota kai seurusteluksikin kutsutaan. Ensisuudelmani eksäni kanssa oli erittäin arveluttava teko minulta, koska suostuin siihen suurimmaksi osaksi siksi, että 1980 oli varsin arvokas syntymävuosi kisaamme ajatellen. Pelinaisia, pelinaisia. (Vaikka taisinkin lopulta olla suhteessamme enemmän pelinappula kuin pelaaja.) Jos jostain ensisuudelmastani haluaisin luopua, niin se olisi luultavasti tämä. Tai oikeastaan pitäisin tämän (se kisa!), mutta jättäisin myöhemmät suudelmat saman henkilön kanssa pois.

Kaikista mieleenpainuvin, ihanin, hauskin ja kaikin puolin täydellisin ensisuudelmani oli kuitenkin kenenkäs muunkaan kuin poikaystäväni kanssa. Jätettäköön yksityiskohdat meidän kahden välisiksi, mutta aamulla tarvittiin pakastevadelmia laskemaan turvotusta huulista. ;)

Mainokset
Kategoria(t): Paula ♥ haasteet. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s